WALKER'S COURT

Soho

1/4

PROJECT STORY

The scheme has reinvented a tired area of Soho into a dynamic series of spaces that incorporate the local history of the conservation area. It includes 50,000 ft² of mixed-use office, retail and boulevard theatre scheme in the most trafficked and iconic part of Soho.​

New and restored bridge links and improves the Court’s connectivity with Soho, and the iconic Raymond Revuebar signage has been reinstated with integrated pixels of colour below revealing a changing façade of light and texture.​

Planning consent was granted in December 2013, construction commenced in September 2015 and project was completed in September 2019.

DML's ROLE

CLIENT:

Soho Estates

STATUS:

Completed

ROLE:

Development Manager

PROJECT CATEGORY:

Mixed Use - Theatre

DML was engaged as Development Manager with full responsibly for the design development, planning, procurement, costing planning and construction through to handover.